Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /var/www/fs2/42/unestafi/public_html/libraries/cms/application/cms.php on line 460
Etusivu

Unesta terveyttä!

Uni peilaa kokonaisvaltaista terveyttä. Usein uneen kiinnitetään liian vähän huomiota, mutta Unestalla uni toimii lähtökohtana sairauksien syiden selvittämiseen. Unitottumuksien selvittäminen haastatteluin ja mittauksin voi paljastaa myös uneen välittömästi liittymättömiä sairauksia.

Unestassa kuunnellaan potilasta

Unestassa lääkärit tekevät myös tutkimustyötä. Usein parhaat uudet tutkimus- ja hoitoideat tulevat potilaalta itseltään. Siksi Unestan lääkäri kuuntelee, mitä potilaalla on kerrottavanaan. Uni- ja hengitysklinikka Unestalla lääkärin ja potilaan yhteistyö onkin tärkein tekijä potilaan hoidon suunnittelussa.

Unestan lääkärit ovat aktiivisesti mukana kansainvälisessä tutkimustyössä, jossa kehitetään uusia hoitoja unihäiriöihin ja keuhkosairauksiin. Unesta yhdistää maassamme ainutlaatuisella tavalla potilaiden hoidon tutkimustyöhön, minkä vuoksi olemme aina edelläkävijöitä uusien hoitomuotojen käyttöönotossa.

Erikoisosaamistamme ovat

  • krooninen väsymysoireyhtymä (CFS)
  • unettomuus
  • kuorsaus
  • sekä levottomat jalat

Valitettavasti tällä hetkellä vastaanottoaikoja ei voi varata Valviran määräämän toimintakiellon vuoksi